Thursday, January 29, 2009

Incercare


La minunata idee a lui Daniel, m-am gandit sa imi fac un blog. In felul asta e mai simplu sa scriu ce simt in legatura cu experinta din Canada, fara sa trebuiasca sa scriu acelasi lucru in mai multe mailuri.

Azi a fost prima mea zi de internship (de fapt, ce vorbesc, a doua). Mi-a placut, e interesant sa vezi cum se lucreaza intr-un birou de avocatura. Si e o schimbare placuta, avand in vedere ca aproximativ asta vroiam sa fac si de aceea am si ales Dreptul.

Imi dau seama ca modul in care scriu e un pic formal, dar o sa incerc sa il schimb. Intotdeauna cand am incercat sa imi tin "jurnale" am observat ca exista un oarecare formalism in exprimare. Desi nu era o tema de casa care nu putea sa aiba accente personale, nu am reusit sa ma debarasez nici acum de acest stil.

In fine, ceea ce vroiam sa spun e ca o sa incerc sa scriu ceea ce mi se pare mie interesant, ciudat, diferit in Vancouver.

7 comments:

  1. sper lavinio sa postezi in mod constant pe acest blog si sa ne ti (nu=i asa) cu sufletul la gura ( ca in serialul Dallas)

    De asemenea transmit calduroase aprecieri colegilor si mai ales colegelor din tm ale laviniei, sper ca sunteti tot asa "nebune"
    Tineti-o tot asa.

    ReplyDelete
  2. incerc sa il ajut pe andrei sa posteze comment....;))

    ReplyDelete
  3. Salutari si bravo!

    Felicitari pentru roz. :P

    Un mic sfat: incearca sa scrii mai "citibil", adica de genul Mail, cu pauze intre paragrafe.

    Uite aici un blog care mi-a placut foarte mult si care a pornit din aceeasi nevoie ca si a ta: http://georgemoise.wordpress.com/

    Spor si vorbim

    P.S.- andrei din comments e boul de la constanta?

    ReplyDelete
  4. Da, mai Daniel, Andrei din comments cred e Andrei din Constanta :)). O sa incerc sa scriu mai citibil.
    Apropo de asta, mersi mai Andreiutu de minunatele idei si incurajari. Te rog sa nu incetezi sa ma incurajezi si de-acum inainte. Ma ajuta sa inaintezi in viata :D

    ReplyDelete
  5. no,ca am gresit un cuvant si nu stiu cum se editeaza un coment. in fine

    ReplyDelete